Korv med korv - dubbelt så bra

Korv med korv - dubbelt så bra

KokaSteka
Ingredienser
  • 10st Korvar
  • 10st Korvbröd

Korv

  • 200g Sobrasado
  • 200g Vitt bröd

Lök

  • 4st Röda steklökar
  • ½dl Ättika
  • 1dl Socker
  • 1½dl Vatten
Gör så här Varmkorv:
Värm korven i saltat vatten.

Korv:
Stek sobrasadon krispig i stekpanna, häll av i sil (Spara fettet)
Smula ner brödet och stek det i lite av fettet från sobrasadon.

Lök:
Skala lökarna. Koka upp socker ättika och vatten och lägg ner lökarna, låt koka i 3minuter.
När lökarna svalnat, skär i tunna båtar.

Servering:
Vid servering, blanad ihop bröd, lök och sobrasado och toppa din varmkorv.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här