
Korv med korv - dubbelt så bra
Ingredienser
- 10st Korvar
- 10st Korvbröd
Korv
- 200g Sobrasado
- 200g Vitt bröd
Lök
- 4st Röda steklökar
- ½dl Ättika
- 1dl Socker
- 1½dl Vatten
Gör så här
Varmkorv:
Värm korven i saltat vatten.
Korv:
Stek sobrasadon krispig i stekpanna, häll av i sil (Spara fettet)
Smula ner brödet och stek det i lite av fettet från sobrasadon.
Lök:
Skala lökarna. Koka upp socker ättika och vatten och lägg ner lökarna, låt koka i 3minuter.
När lökarna svalnat, skär i tunna båtar.
Servering:
Vid servering, blanad ihop bröd, lök och sobrasado och toppa din varmkorv.
Värm korven i saltat vatten.
Korv:
Stek sobrasadon krispig i stekpanna, häll av i sil (Spara fettet)
Smula ner brödet och stek det i lite av fettet från sobrasadon.
Lök:
Skala lökarna. Koka upp socker ättika och vatten och lägg ner lökarna, låt koka i 3minuter.
När lökarna svalnat, skär i tunna båtar.
Servering:
Vid servering, blanad ihop bröd, lök och sobrasado och toppa din varmkorv.