OXKIND MENU VAC)
Scan

OXKIND MENU VAC

Kinden är en muskel som får jobba mycket och är därför väldigt hård. Den är dock mycket smakrik och innehåller en del gelatin vilket gör att den blir mycket mör och saftig om man tillagar den. Oxkinden behöver koka länge (minst 4 timmar) för att bli mör, vanligt är att man bräserar den i rödvin eller använder den i gryta. Tack vare den grova köttstrukturen och den rika smaken passar kinden bra i mustiga grytor. Oxkinden kan också kokas mör i buljong och grillas på samma sätt som fläsksida och revbensspjäll. Låt kinderna kallna i buljongen under press och pensla med glaze under grillningen.

  • Svenska flaggan

Näringsvärde per 100g

  • Energi 879 kJ / 210 kcal
  • Fett 14,7 g
  • Varav mättat fett 0 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 16,9 g
  • Salt 0 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Laktos Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Ärtprotein Nej
  • Senap Nej

Teknisk data

Artnr: 322803

Vikt: 2 500 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 4

Kartongens nettovikt: 10,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 480,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 540

GTIN: 2320387600005

Produktdata

Ursprung: Sverige

Förvaring: FRYSVARA: FÖRVARAS VID HÖGST -18C Djupfryst. Bör ej återfrysas efter upptining.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här