

HÖGREVSHJÄRTA VAC
Högrevshjärta är en högrev skuren som en entrecote. Bäst är att lågtempa högrevshjärtat tills det är riktigt mört, kyla ner och sedan grilla rejäla skivor. Mycket gott naturellt eller smaksatt med glaze. Är den välmörad kan den användas på samma sätt som entrecote, skivas och stekas/grillas eller stekas hel. Köttet är kraftigt marmorerat och smakrikt.
Innehåll
Ingredienser: Svenskt nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 650 kJ / 160 kcal
- Fett 8,4 g
- Varav mättat fett 3,19 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 19,2 g
- Salt 0,17 g
Allergener
- Gluten Nej
- Laktos Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Ärtprotein Nej
- Senap Nej
Teknisk data
Artnr: 421842
Vikt: 4 000 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 2
Kartongens nettovikt: 8,0 kg
Antal kartonger på pall: 48
Pallens nettovikt: 384,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42
GTIN: 2320184300009
Produktdata
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Bra att veta
Högreven sitter på nötdjurets skulderparti mellan entrecote och hals. Högrev är prisvärt och smakrikt framdelskött, utmärkt till gryta och wok men kan också användas till stek. Fetthalten är relatvit hög på ca 13 procent och högreven passar därför bra att mala till en extra saftig och smakrik färs.
