497612 Scan Styckmastarens Lamm Lammstek Vinkel
Scan

Lammstek

Styckmästarens utvalda lammstek. Lammsteken är en marmorerad och mör detalj. Den steks med fördel hel i ugn eller på grillen. Det går också att tillaga lammsteken i skivor. Smaksätt med salt, peppar, timjan, rosmarin och vitlök. Bryn, och tillaga i ugn på 125 grader. Perfekt för söndagsmiddagen med hela tjocka släkten! Scan - alltid svenskt lamm.

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: Lammstek av svenskt lammkött

Näringsvärde per 100g

  • Energi 470 kJ / 110 kcal
  • Fett 2,6 g
  • Varav mättat fett 1 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 21 g
  • Salt 0,2 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Laktos Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Ärtprotein Nej
  • Senap Nej

Teknisk data

Artnr: 497612

Vikt: 1 060 g

GTIN: 2320244000009

Produktdata

Ursprung: Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Rumstemperera gärna köttet i 30 minuter. Om du vill steka den hel så krydda den med salt, peppar och kanske rosmarin och vitlök. Bryn steken runt om, med nätet kvar, i smör och olja. Steg den i ugn på 150 grader till en innertemperatur på 60-65 grader.Skär bort nätet. Låt köttet vila innan det serveras.

Bra att veta

Lammsteken säljs med eller utan ben och i skivor. Lammsteken kan styckas anatomiskt till samma detaljer som nöt, kalv och gris. Man får då ut fina ministekar som både är möra och goda.

Lammstek

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här