

Svensk skivad
Med vår sous vide-oxbringa är det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämt, högt resultat och god ekonomi. Den är långkokad, färdigskivad och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Oxbringa är ett bindvävsrikt kött som lämpar sig bäst att kokas. Vår oxbringa av svensk högkvalitativt ungnöt är lätt rimmad för den goda smakens skull.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt (86%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige
Näringsvärde per 100g
- Energi 950 kJ / 230 kcal
- Fett 17 g
- Varav mättat fett 8,7 g
- Kolhydrater < 0,5 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 20 g
- Salt 2,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 722898
Vikt: 1 800 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 3
Kartongens nettovikt: 5,4 kg
Antal kartonger på pall: 60
Pallens nettovikt: 324,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 240
GTIN: 2320230600008
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FÖRVARAS VID HÖGST -18C
Tillagning
TILLAGNINGSANVISNING: Skiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.