Njurtapp Menu
Njurtapp sitter mitt i bröstkorgen och håller ihop ett antal organ. Muskeln får jobba hårt och är därför mycket smakrik. Njurtappen heter hanger steak eller butcher´s steak på engelska, det senare eftersom slaktaren ofta behöll denna bit för sig själv. På franska heter detaljen onglet, ett namn som ofta används i Sverige. Smaken påminner om mjölk, smör och viltkött.
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde per 100g- Energi 660 kJ / 160 kcal
- Fett 9,3 g
- Varav mättat fett 0 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 17,6 g
- Salt 0 g
Allergener
Allergener- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Teknisk dataArtnr: 322133
Vikt: 3 000 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 5
Kartongens nettovikt: 15,00 kg
Antal kartonger på pall: 24
Pallens nettovikt: 360,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 30
GTIN: 2320214100005