Oxbringa Rimmad sous vide

Scan sous vide oxbringa gör det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få en jämn kvalitet och god ekonomi. Den är långkokad och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Oxbringa är ett bindvävsrikt kött som lämpar sig bäst att kokas. Använd buljongen i påsen för att göra en stark pepparrotsås eller en mildare dillsås. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt (86%)*, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 750 kJ / 180 kcal
  • Fett 13 g
  • Varav mättat fett 6,5 g
  • Kolhydrater < 0,5 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 15 g
  • Salt 2,2 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 722895

Vikt: 3 300 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 2

Kartongens nettovikt: 6,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 316,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42

GTIN: 2320229700009

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C