Skinkstek sous vide skivad

Scans goda sous vide skinkstek spar tid och energi och ger samtidigt en jämn kvalitet och god ekonomi. Den är färdigkokt och tål varmhållning under en lång tid, vilket resulterar i minimalt med svinn. Att vi skivat den sparar din tid ytterligare. Enkel att krydda efter tycke och smak och kan serveras såväl varm som kall. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Svensk skinkstek (91%)*, vatten, salt, antioxidationsmedel E326, svartpeppar, vitpeppar. *Ursprung: Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige
  • Nyckelhålet

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 555 kJ / 130 kcal
  • Fett 4,6 g
  • Varav mättat fett 2,7 g
  • Kolhydrater 0,5 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 22 g
  • Salt 1,4 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 723398

Vikt: 1 800 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 3

Kartongens nettovikt: 5,00 kg

Antal kartonger på pall: 60

Pallens nettovikt: 324,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 180

GTIN: 2320400900006

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.

Tillagning

Tillagning

Lägg köttet i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.