FÖR DIG SOM VILL VETA MER

Här hittar du mer information om våra senaste produktlanseringar. Det är allt från möten med uppfödaren till nya recept och fakta om hur produkterna är framställda.


nötkorvFÄRSK NÖTKORV 

Vår nötkorv är riktigt populär på matbordet och gillas av de flesta. Den är kryddad efter klassiskt recept och har en smak som för tankarna till förr. Passar perfekt i en gryta. Vår produkt är paketerad i en skyddande atmosfär och självklart innehåller alla våra produkter enbart svenskt kött.

NÖTKORV FÄRSK STRIMLAD
Art.nr: 626593
Hållbarhet: 18 dagar
Kylvara: +8 grader 
Mer information om vår färska strimlade nötkorv hittar du här.

 
NÖTKORV FÄRSK
Art.nr: 626393
Hållbarhet: 60 dagar
Kylvara: +8 grader 
Mer information om vår färska nötkorv hittar du här.


Källarrökt baconsida
KÄLLARRÖKT BACONSIDA FRÅN RUSSELBACKA GÅRD 

Vårt källarrökta bacon är gjort på saftig Rapsgris® som varmröks på traditionellt vis. Baconet är torrsaltat och har en tydlig smak av bokved och eneflis. Använd det som en god smaksättare i din matlagning.

KÄLLARRÖKT BACONSIDA AV RAPSGRIS®
Art.nr:
 676595
Ursprung: Russelbacka gård, Sverige
Hållbarhet: 40 dagar 
Kylvara: +8 grader 
Mer information om källarrökt baconsida hittar du här.


Russelbacka gård

Russelbacka gårdRUSSELBACKA GÅRD

På slätten mellan Lidköping och Vara i Västergötland ligger Russelbacka gård – en av våra 10 Rapsgrisgårdar. 

Här föds varje år ca 15 000 svenska rapsgrisar upp av Fredrik och August Stenberg, Bo och Carl-Martin Andersson med familjer. Sedan 2001, när nuvarande ägare köpte gården, drivs gården som ett klimatsmart och medvetet familjeföretag. Allt foder till grisarna produceras på den egna gården. Vete, havre, korn, raps och åkerböna. Här odlas även spannmål som säljs till andra svenska bönder. Gården har även lite skogsmark.



Vegoskivor
NJUT AV VÅR VEGOFAMILJ 

Äntligen ett gott, vegetariskt pålägg. Våra Vegoskivor är en ny spännande artikel som finns i smakerna Original och Paprika. De har en uppskattad konsistens och textur med mild fin smak.

Vegetariska smörgåspålägg har haft en kraftig ökning de senaste två åren (ca 60 % volymökning år från år). Ca 30 % av konsumenterna kan tänka sig att äta vegetariskt 1–2 dagar i veckan. Vegetariska pålägg är en ”white spot” för kategorin som helhet, det alternativ som erbjuds är oftast ost.

VEGOSKIVOR ORIGINAL
Art.nr:
 7769
Hållbarhet: 25 dagar 
Kylvara: +8 grader 
Mer information om Vegoskivor Original hittar du här.

VEGOSKIVOR PAPRIKA
Art.nr:
 7768
Hållbarhet: 25 dagar 
Kylvara: +8 grader 
Mer information om Vegoskivor Paprika hittar du här.