OXKIND MENU VAC

Kinden är en muskel som är mycket smakrik och innehåller liten del gelatin som ger mörhet vid tillagning. På en idisslare jobbar muskeln mycket och blir hård men blir en smaksensation vid långkok! Oxkinden behöver koka länge (minst 4 timmar) för bästa resultat. Vanligt är att man bräserar den i rödvin eller använder den i gryta. Tack vare den grova köttstrukturen och den rika smaken passar kinden bra i mustiga grytor. Oxkinden kan också kokas mör i buljong och grillas på samma sätt som fläsksida och revbensspjäll. Låt kinderna kallna i buljongen under press och pensla med glaze under grillningen.

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 879 kJ / 210 kcal
  • Fett 14,7 g
  • Varav mättat fett 0 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 16,9 g
  • Salt 0 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 322803

Vikt: 2 500 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 4

Kartongens nettovikt: 10,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 480,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 540

GTIN: 2320387600005

Produktdata

Produktdata

Ursprung: Sverige

Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.