Fläskkarré med rosmarin och timjan, ratatouille

Fläskkarré med rosmarin och timjan, ratatouille
Ungssteka För 50 personer

Ingredienser

  • 7 kg Scan Sous vide Fläskkarré
  • 500 g Gul lök, hackad
  • 2 dl Olivolja
  • 50 g Vitlök, riven
  • 1 dl Socker
  • 2 dl Tomatpuré
  • 1 kg Aubergine
  • 1 kg Zuccini, tärnad
  • 500 g Paprika, tärnad
  • 2 kg Krossade tomater
  • 1 dl Paprikapulver
  • 1 liter Grönsaksbuljong
  • ca 1 tsk Cayennepeppar

Gör så här

1. Fräs löken i oljan några minuter och tillsätt sedan vitlök, socker och tomatpuré. Låt fräsa en stund tills det får lite färg. Tillsätt sedan grönsaker, krossade tomater, paprikapulver och buljongen. Låta koka tills allt blir mjukt. Smaka av med salt och mycket nymald peppar.

2. Skiva karrén och lägg i bleck. Värm i kombiugn på lågtemperaturånga, 80ºC, i ca 15 minuter. Tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.

3. Servera fläskkarré med ratatouillen och till exempel rostade potatisar.