Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med någon av våra medarbetare eller har frågor som du inte hittar svar på, kontakta någon av oss på foodservice.
maria dundeberg

Maria Dundeberg

VP Foodservice, Industry Sales

Min roll innebär att jag leder arbetet på avdelningen. Det som driver mig är naturligtvis affären i sig men något av det roligaste är att ha med människor att göra. Både mitt fantastiska team och alla fantastiska kunder! Bästa med HKScan är alla fantastiska kollegor och våra högkvalitativa produkter. Att vi gör skillnad i samhället tycker jag också är fantastiskt.


+46(0)8 725 83 32

maria.dundeberg@hkscan.com

camilla zander

Camilla Zander

Marketing Manager

I min roll ansvarar jag för marknadsföringen inom foodservice. Det bästa med mitt jobb är alla härliga möten med människor och den kompentens av kunskap som finns inom bolaget. Det som driver mig är att bidra till att förbättra förutsättningarna för Sveriges lantbrukare och köttproducenter, att få följa med i hela kedjan från gård till gaffel.


+46(0)8 725 85 93

camilla.zander@hkscan.com

marie johanssonjpg

Marie Johansson

KAM Menigo & Svensk Cater

Min roll på HKScan är Key Acoount Manager vilket innebär kundansvar för grossister Menigo & Svensk Cater samt för Nöjesparkskedjan Parks & Resorts som innefattar Kolmården, Gröna Lund, Furuvik samt Skara sommarland. Mötet med människor, affärerna, förhandlingarna samt all enorm kompetens hos de jag möter driver mig framåt. Det bästa med HKScan är allt det som våra starka varumärken står för, den stora yrkeskompetensen inom så många områden samt att vi har kontroll på allt från gård till bord.


+46(0)8 725 85 03

marie.johansson@hkscan.com

helen andersson

Helen Andersson

Sales Rep. Stockholm

Jag är ansvarig säljare på Foodservice med placering i Stockholm. Det som driver mig i mitt arbete är mötet med kunden och dom fantastiska produkter HKScan står för. Jag tycker att HKScan är ett starkt varumärke som bidrar till att konsumenten får svenskt och hållbart kött på tallriken.


+46(0)70 368 08 98

helen.andersson@hkscan.com

michael bengtsson

Michael Bengtsson

Sales Rep. South Sweden

Jag är säljare inom foodservice där mina uppgifter är att inspirera, marknadsföra och sälja våra produkter med inriktning mot privat och offentlig sektor. Mötet med kunden/gästen är det som driver mig och att få vara den naturliga leverantören och inspiratören till en god och hållbar måltid samt det starka varumärke vi har och där vi samtidigt har en tydlig målsättning vad gäller både miljö och klimat.


+46(0)8 725 80 10

michael.bengtsson@hkscan.com

cecilia wasteson

Cecilia Wasteson

Sales Rep. Mid & North Sweden

Min roll som säljare innebär att jag får komma ut och träffa kunder inom restaurangnäringen, grossister och även inom offentliga sektorn och tillsammans med dem driva försäljningen av vårt fina svenska kött. Det som driver mig i mitt arbete är framförallt det mervärde som det svenska köttet ger, t.ex. att de betande djuren bidrar till ett öppet landskap och att hjälpa våra kunder ge sina gäster en god matupplevelse. Det bästa med att jobba på HKScan är det starka varumärket, det känns tryggt, OCH självklart mina trevliga kollegor.


+46(0)1 323 45 73

cecilia.wasteson@hkscan.com

robert lofqvist

Robert Löfqvist

Sales Rep. Stockholm

Som säljare på HKscan är min uppgift att inspirera, bygga relation och sälja HKScans produkter. I mitt arbete vill jag framförallt göra en god affär och trycka på HKScans mångsidighet som företag. HKScan för mig är ett pålitligt företag som står för svenska råvaror och kvalitét som jag själv jobbat med i många år bl.a. i köket och hos grossist.


+46(0)70 784 93 91

robert.lofqvist@hkscan.com

pia lindholm

Pia Lindholm

Wholesale coordinator

I min roll hanterar jag order från våra kunder och ser till att de kommer fram i rätt tid och till rätt plats. Det som jag drivs av är nöjda kunder och hög servicenivå. Jag gillar HKScans starka varumärken och produkter.


+46(0)1 323 45 54

pia.lindholm@hkscan.com

anders setterberg

Anders Setterberg

Wholesale coordinator

I min roll som grossistkoordinator hamnar kunden i centrum genom att jag ser till att leveranser når fram i rätt tid och med rätt produkter. I varje kundkontakt är min vision att kunden känner sig väl omhändertagen. Våra starka varumärken och goda produkter hjälper mig att lyckas.


+46(0)1 323 47 60

anders.setterberg@hkscan.com

fredrik svard

Fredrik Svärd

Sales manager

Min roll är att skapa engagemang och delaktighet för att få alla att dra åt samma håll och nå upsatta mål. Det som driver mig är lönsamma affärer och nöjda kunder. HKScan står enligt mig för starka varumärken med välsmakande produkter och härliga medarbetare.


+46(0)8 600 67 56

fredrik.svard@hkscan.com

Charlotte HKScan

Charlotte Eke Göransson

KAM Public sector

I min roll som ansvarig för den offentliga sektorn har jag möjlighet att påverka beslutsfattare och upphandlare av livsmedel att göra val, som faktiskt spelar roll. Det som driver mig är att varje dag bidrar vår verksamhet till att förbättra förutsättningarna för Sveriges lantbrukare och köttproducenter, samtidigt som vi erbjuder våra kunder produkter som alltid uppfyller deras förväntningar. Det bästa med HKScan är att jag personligen delar företagets tro på bra och omsorgsfullt producerad mat.


+46(0)73 089 77 71

charlotte.eke-goransson@hkscan.com

selda subasi

Selda Subasi

KAM Martin & Servera and Axfood snabbgross

I min roll ansvarar jag för några av HKScans nyckelkunder inom foodservice. Jag drivs av att skapa relationer och långsiktiga affärer som gynnar båda parter. Inom HKScan får jag möjlighet att representera Sveriges mest välkända varumärken inom kött och chark, att alltid bli välkomnad av våra kunder och jobba i ett professionellt och härligt team.


+46(0)8 725 85 91

selda.subasi@hkscan.com

daniel nodrling hkscan

Daniel Nordling

KAM Chain Customers


+46(0)8 725 83 35

daniel.nordling@hkscan.com

marcus karlsson

Marcus Karlsson

Sales Rep. South Sweden

Som representant för HKScan är det min uppgift att bygga relationer,  inspirera & saluföra HKScans produkter till den privata & offentliga marknaden. Jag drivs av att genom kunskap, kvalitet & matlagning kunna inspirera en kund att välja våra produkter. HKScan är för mig ett pålitligt varumärke som står för kvalitet & bra värderingar.


+46(0)70 292 46 25

marcus.karlsson@hkscan.com

cecilia akesson

Cecilia Åkesson

Sales Rep. West Sweden

Jag är ansvarig säljare på Foodservice med placering i Göteborg. Det som driver mig i min roll är kundmötet och att få inspirera kring HKScans grymma produkter. Det som är bäst med HKScan är att vi värnar om djuromsorgen i Sverige och har ett nära samarbete med bönderna.


+46(0)8 725 88 50

cecilia.akesson@hkscan.com

fredrik lindblom

Fredrik Lindblom

Inhouse Sales

Jag sitter lite som en spindel i nätet, där jag hjälper alla våra kunder med sina inköp. Bra affärer med nöjda köpare och säljare, som i slutändan leder till fantastisk mat på tallriken. Det bästa med HKScan är alla mina fantastiska kollegor och våra grymma svenska produkter


+46(0)1 323 47 65

fredrik.lindblom@hkscan.com

charlotte tobert

Charlotte Tobert

Inhouse Sales

Som innesäljare är jag nära kunden, bara ett samtal eller mail bort. Jag drivs av att snabbt och smidigt hjälpa våra kunder till en bra affär. Det är roligt att varje dag jobba med HKScans goda produkter och vårt starka varumärke.


+46(0)1 323 47 61

charlotte.tobert@hkscan.com

mariajansson

Maria Jansson

Coordinator Tenders Foodservice and Retail

Min roll innebär att jag koordinerar privata och offentliga anbudsförfrågningar från våra kunder. Det roligaste med min tjänst är att ingen dag är den andra lik, det är ständig utveckling och nya möjligheter. Det bästa med HKScan är förutom de fantastiskt goda produkterna, så är det mina trevliga kollegor.


+46(0)8 725 85 06

maria.jansson@hkscan.com