Burrito på nötfärs

Burrito på nötfärs
För 100 personer

Ingredienser

  • 10 kg Scan lösfryst nötfärs
  • 600 g burritokrydda
  • 4 kg salsasås
  • 200 tortillabröd
  • 3 kg riven ost

Majssalsa

  • 5 kg majskorn
  • 4 kg krossade tomater
  • 0.5 kg rödlök hackad
  • grön tabasco

Gör så här

Fräs färsen med kryddblandningen i olja. Blanda med salsasås. Lägg färsen på tortillas, rulla ihop och lägg i bleck. Strö över riven ost och gratinera i ugn 175°C ca 10 minuter. Blanda majsen med lite olja och rosta i ugn 200°C, låt rinna av på papper eller i hålbleck. Blanda majs med krossade tomater och hackad rödlök. Smaksätt med salt och grön tabasco. Servera burriton med majssalsa.