Grillad Deli Piggham Noisette med ljummen pasta

Grillad Deli Piggham Noisette med ljummen pasta
För 25 personer

Ingredienser

  • 4 kg Scan Deli Piggham Noisette
  • (Art nr 666398)
  • 2 kg tomater
  • 750 g getost

Ljummen pastasallad

  • 4 kg kokt pasta t ex skruvar
  • 2 dl tapenade
  • 900 g marinerade kronärtsskockshjärtan
  • 250 g rucola

Gör så här

Dela tomaterna i halvor. Lägg dem i ett bleck. Ringla över olja. Salta och peppra. Baka i kombiugn på 150º ca 20 minuter. Grilla köttet på medelvärme över glöd eller på gasolgrill tills innertemperaturen är 65º, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra. Fördela getosten på köttet mot slutet av grillningen så att den smälter lite. Blanda pastan med tapenade, kronärtsskockor och rucola. Servera köttet med pastasalladen och tomaterna.