Lillprinsfrittata med tomat- och ruccolatoppping

Ingredienser
- 450 g Scan Prinskorv kyckling-nöt
- 750 g Potatis
- 10 st Ägg
- 3 dl Mjölk
- 1 dl Vetemjöl
- 1 tsk Salt
- 1 st Purjolök
- 1 msk Olivolja
Topping
- 200 g Skivad rödlök
- 150 g Cocktailtomater i halvor
- 150 g Ruccola
- 1 msk Olivolja
Gör så här
Koka potatisen i saltat vatten. Vispa ägg, mjölk, vetemjöl och salt i en bunke. Snitta purjolöken och skölj mellan bladen, strimla. Skär potatisen i bitar. Stek korven i olja och tillsätt lök och potatis. Stek utan att ta färg, peppra. Häll omelettsmeten i pannan med stekta ingredienserna. Sänk värmen och låt stå ett tag. Grädda sen av den snabbt i ugn med grillfunktion tills den får lite färg. Blanda tomater och rödlök med olivolja, salt och peppar. Skölj ruccolan och blanda med tomaterna. Servera som topping till frittatan.