Grillad och glacerad entrecote Menü med fänkålsslaw

Ingredienser
- 1,5 kg entrecote, skivad
- 1 msk sechuannpeppar
- 1 msk rosépeppar
- 1 msk svartpeppar
- Vetetortilla
Fänkålsslaw
- 1,5 fänkål, tunt skivad
- 0,5 silverlök, tunt skivad
- 1 pressad citron
- 0,5 dl olivolja
- salt
- Tomatketchup lyx
- 2 dl krossade tomater
- 10 klyftor vitlök, skalade hela
- 3 msk tomatpuré, rostad
- 0,5 knippe timjan
- 2 röda chilifrukter, strimlade
- 2 gula lökar, tärnade
- 1 dl mörk sirap
- 0,5 dl sherryvinäger
- salt och peppar
Gör så här
Entrecote:
Gnid in entrecoten med kryddorna och salt. Grilla med olja, ca medium rare. Låt svalna. Skiva i tunna strimlor.
Fänkålsslaw:
Blanda citronjuice och olivolja smaka av med salt. Vänd i lök och fänkål.
Tomatketchup lyx:
Fräs lök, vitlök, timjan i lite olja. Lägg i chili. Tillsätt resten av ingredienserna. Låt koka ihop, mixa och passera. Låt koka ihop ytterligare. Smaka av med salt och peppar
Lägg ihop:
Lägg den kryddbakade skivade entrecoten i tortillan. Toppa med fänkålsslaw och ketchup.