Griskind

Scan griskind är en smakrik detalj tack vare det insprängda fettet i köttet. Bräsera 1,5 till 2 timmar i tex äppeljuice och krydda med vitlök, ingefära och salvia. Ett annat vanligt sätt att tillaga griskind är att confitera, dvs koka den i fett på låg temperatur under lång tid. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Griskind av svenskt fläskkött

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 490 kJ / 120 kcal
  • Fett 4,4 g
  • Varav mättat fett 1,7 g
  • Kolhydrater 0,8 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 18,2 g
  • Salt 0,1 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 302903

Vikt: 2 500 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 4

Kartongens nettovikt: 10,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 480,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 180

GTIN: 2320297700000

Produktdata

Produktdata

Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige

Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.

Tillagning

Tillagning

Griskind kan bräseras precis som oxkind men behöver något kortare koktid. 1,5 till 2 timmar är lagom. Bräsera griskinden i till exempel äppeljuice och krydda med vitlök, ingefära och salvia. Ett annat vanligt sätt att tillaga griskind är att confitera, alltså koka den i fett på låg temperatur under lång tid.