Nötstek med citronsås och grönsakspytt

Ingredienser
- 1,3 kg Scan Sous Vide nötstek
CITRONSÅS
- 7 dl kalvbuljong
- 2 dl créme fraiche
- 1 msk rivet citronskal
- 1 msk färskpressad citronsaft
GRÖNSAKSPYTT
- 1,2 kg potatis, tärnad
- 400 g morötter
- 300 g zucchini, tärnad
- 100 g purjolök, skivad
Gör så här
Koka upp buljongen till såsen och koka ihop något. Tillsätt créme fraiche, citronskal och citronsaft. Koka upp och red med maizena. Smaksätt med salt och peppar. Stek potatis och morötter i lite smör. Tillsätt zucchini och purjolök i slutet av stektiden. Salta och peppra. Skär köttet i skivor. Lägg dem på bleck och värm i 80°C ugn med ångpuffar tills temperaturen är 70°C mellan skivorna. Servera nötsteken med grönsakspytt och sås.